AM-Supportteam

Professionals

AM-Supportteam bestaat uit een team professionals met veel ‘know how’ kennis. Al onze medewerkers zijn opgegroeid in, of bekend met SES-wijken. In die zin is het overgrote deel ervaringsdeskundigen op dit gebied en hebben zij zich doorontwikkeld middels de juiste kwalificaties. Omdat het team veel ervaring heeft, weten zij wat jongeren beweegt en hoe zij hier het best mee om kunnen gaan.

Meerwaarde

Wij geloven in het sociaal ondernemen en dit doen wij door het koppelen van maatschappelijke vraagstukken aan commerciële waardes. Dit betekent dat wij door onze inzet de kosten van maatschappelijke vraagstukken omlaag kunnen brengen.

Naast het feit dat AM-Supportteam een morele drijfveer voor ons is, proberen wij de kosten van de zorg te reduceren en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Sociale ondernemingen bieden namelijk de mogelijkheid om sneller, effectiever en goedkoper goede prestaties te leveren doordat er vaak geen sprake is van een grote overhead en/of bureaucratie. Onze omzet gaat hierdoor ook voor het grootste gedeelte daadwerkelijk naar de jongeren zelf.